SM-anmälan 2009
 
Publicerat 2009-03-14 (av Peter Siegel)

 

Ett nytt system att anmäla sina klubbmedlemmar gäller på årets PISTOL-SM Birger Jarl på Lövsjötorp i Skövde den 2 till 5 juli. Skyttesekreteraren i respektive klubb ska då gå in på SM:s hemsida www.pistolsm2009.se och skriva in medlemmarnas önskade starttider direkt i en anmälnings- och patrullista. Detta spar mycket tid och arbete för arrangörerna och gör också att de flesta SM-deltagare kan få de tider de begär. Det är dock ”först till kvarn” som gäller!

 

SM-sidan för anmälan öppnas den 1 april 2009 (OBS: inget aprilskämt) och då gäller det för Stockholms alla klubbar att ha sina anmälningslistor klara för att knappa in allt direkt. De föreningar som är lite sena får nöja sig med starttider som ”blir över”!

 

Snillet som konstruerade detta dataprogram för anmälan och resultatredovisning heter Björn Lundberg. Björn har hårdtestat sitt program på sin klubbs, FOK Borås, två Vinterfält i januari och februari och allting fungerade perfekt.

 

Programmet används också i allsvenskan i luftpistol. I systemet har idag luftallsvenskans 7 omgångar rapporteras över Internet och resultaten redovisas direkt. 500 skyttar i 200 lag rapporteras varannan vecka vilket ger 3 500 resultat och 28 000 serier. Förra årets allsvenska finns kvar varför Björn vet att systemet idag hanterar över 7 000 resultat och 50 000 serier utan problem.

 

Björn Lundberg anpassar nu sitt system för SM:s två grenar, precision- och fältskytte, och vi får sedan i juli se om det kan vara ett program som kan komma till användning även på framtida Svenska Mästerskap.

 

LYCKA TILL med skyttet (och programmet) på SM 2009 i Skövde!

 

Program

SM 2009

Fält

Precision

Torsdag 2 juli

B-vapen, dam, junior

    A-vapen

Fredag 3 juli

C öppen  

    Dam, veteran, junior

Lördag 4 juli

R-vapen, veteran

    C-vapen

Söndag 5 juli

A-vapen

    B-vapen

 


FOK Borås hårdtestade nya datorsystemet i skarpt läge
på Vinterfält och luft allsvenskan!


"NO PROBLEM!"
Datasnillet Björn Lundberg konstruerade ett nytt program för PISTOL SM Birger Jarl i Skövde.


Nya anmälan- & resultatprogrammet fungerade perfekt på VINTERFÄLT i Borås!