”Bemästra pistolskyttet”
Olympiamästarens nya lärobok


Publicerat 2016-08-02 (av Peter Siegel)
 

 

Ragnar Skanåker kom ut med en ny lärobok om hur man blir en bättre pistolskytt. Boken hjälper alla, från hobbyskytt som vill bli bättre ända upp till Olympianivå. Boken om pistolskyttets hemligheter är den bästa hittills och finns både på svenska och engelska

  

I boken ”Bemästra pistolskyttet” samarbetar ”Ragge” med Pontus Olsson och fotografen Mathias Navne. Boken kommer ut hösten 2016 och handlar om grundläggande principer, olika skyttegrenar godkända både av ISSF och Svenska Pistolskytteförbundet, samt medicinskt vetenskap angående pistolskytte och kanske det allra viktigaste - träning och tävling.

 

Ragnar Skanåker säger i en exklusiv intervju till kretsnytt: - Pistolskytte är en fantastisk sport och du kan skjuta långt upp i åldern. Om du tar de råd som presenteras i nya boken kommer du få ett bättre liv, och om du tränar rätt också får du möjlighet att resa och hitta vänner över hela världen. Alla kan, det enda som behövs är hårt arbete. De som bara vill ha en rolig och spännande hobby, men vill prestera bra, har förstås också största nyttan  av boken.

 

Ragnars lärobok om pistolskytte borde köpas in av bl.a. samtliga Sveriges pistolskytteföreningar och lånas ut till alla nybörjare. Följer man instruktionerna så är det till stor hjälp på väg att bli elitskytt. Boken är också den bästa julklappen för en skytt på väg upp i skytteklasserna.

 

”Bemästra pistolskyttet” beställer man genom att sätta in 379: - på BG 6351-0085 så kommer boken tillsammans med en bonus för de första hundra sålda böckerna med vändande post. Bonusen är "9 OS-Nästan". Glöm inte att skriva tydlig leveransadress. Trevlig läsning!